luni, 24 martie 2008

Sony Ericsson W950i


Daca va doriti un telefon cu o memorie impresionanta atunci cautarile voastre au luat sfarsit. Sony Ericsson W950i are o memorie impresionanta de 4 GB.
W950i este dotat cu un touchscreen cu 262k culori, de o dimensiune de 2.6 inchi si cu un stil ce permite navigarea rapida prin meniul telefonului.
Din pacate insa W950i nu are camera foto sau video deci la urma urmei este un simplu telefon cu functie de MP3 player.
Lipsa camerei nu este insa o tragedie luand in considerare capabilitatile 3G care fac navigarea pe internet una mai placuta si incluzand browserul Opera cu RSS Reader integrat.
W950i sunt are o greutate de 112g si dimensiuni de 106 X 54 X 15 mm.

In privinta bateriei situatia este excelenta. In stand-by dispuneti de 340 de ore iar la conversatii puteti sa va intindeti aproximativ 7 ore jumatate. Muzica puteti asculta ore intregi.
Pentru utilizatorii business telefonul este dotat cu sistemul de operare Symbian.
Printre functiile acestui telefon sunt si Bluetooth, radio FM si jocuri Java 3D.
In plus mai este dotat si cu tehnologia TrackID ce va da posibilitatea de a inregistra cateva secunde o melodie de la radio pentru a o trimite apoi spre service ca apoi toate informatiile despre melodia respective sa va fie trimise. Dzatorita functiei 3G aceste actiuni se fac aproape instantaneu.
In mare daca va doriti un telefon bine organizat pe post de MP3 player atunci cea mai buna alegere este Sony Ericsson W950i.

Niciun comentariu: